Ameddig az Androidosok megtartják korábbi készülékeiket, addig az iOS felhasználók beszámíttatják a korábbi modelljeiket

HusztiD 2021.09.21. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 618

A CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) elemzőcsapata egy új kimutatást készített, melyből azt tudhatjuk meg, hogy milyenek az iOS és Androidos felhasználók szokásai akkor, mikor készüléket cserélnek.

Mint kiderült, 12 hónap leforgása alatt az iPhone felhasználók 65 százaléka számolt be arról, hogy makulátlan a telefonjának az állapota, a kijelzőnek semmilyen baja nincs. Ezzel szemben a droidos felhasználóknál ez az arány 60 százalékra esett le.

Ha ugyanúgy a 12 hónapos periódusban maradunk, akkor az iOS tábor 23 százaléka nyilatkozta csak azt, hogy továbbra is jó a készülék üzemideje és bírja az egynapos használatot a telefonja, míg az Androidosoknál ez az arány már 30 százalékra ugrott fel.

Az alábbi ábra viszont nagyon érdekes, ha egy pillantást vetünk rá. Amikor az emberek telefont cserélnek, akkor mindkét félnél 10 százalék alatt van azok aránya, akik eladják telefonjaikat. Az iPhone felhasználóknál közel háromszor akkora a  trade-in-re, avagy beszámításra való hajlam, miközben a droidosok inkább megtartják maguknak a telefonjaikat.

Nálatok mi a szokás? Ti mit csináltok régi telefonjaitokkal, mikor újra váltotok?

Figyelem! Kiemelt ajánlattal vár egész szeptemberben az iDoki, ami mellett a születésnapi akciót sem érdemes kihagyni!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!