Jól muzsikál sebességteszteken az iPhone 12 Pro; egymilliárd aktív iPhone van használatban – mi történt a héten?

HusztiD 2020.11.07. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 138

Gyorsan elrepült ez a hét is, mi pedig szokás szerint összeszedtük a legérdekesebb híreket és történéseket.

maxresdefault

One more thing. – az Apple kiküldte hivatalos meghívóit a novemberi médiaeseményre

Ahogyan az utóbbi hetekben az pletykaszinten felmerült, úgy küldte ki az Apple a novemberi médiaeseményre a meghívóit, amely magyar idő szerint jövő hét kedden, vagyis 10-én este 19 órakor veszi kezdetét. Maga az invitáció egyelőre nem sejtet sokat, de ahogyan azt várhattuk, a médiaesemény teljesen online lesz.

apple-november-event

Bővebben itt.

Immáron egymilliárd aktív iPhone van napi használatban

Az Apple legutóbb 4 évvel ezelőtt tette közzé, hogy sikeresen eladták az egymilliárdodik iPhone-t, s azóta is az a kérdés, hogy mikor jutnak el a következő szintre. Az Above Avalon elemzője, Neil Cybart úgy hiszi számításai alapján, hogy az almások immáron az előző hónapban megugrották a következő lépcsőfokot.

iphone-12-vs-iphone-12-pro

Bővebben itt.

Sebességteszt: iPhone 12 Pro vs Galaxy Note 20 Ultra – avagy hogyan teljesít egymással szemben a két bajnok?

Most, hogy immáron megjelentek az Apple legújabb csúcsmodelljei, az iPhone 12 széria, a PhoneBuff csapata készített egy új összehasonlító videót, melyben a Samsung legújabb csúcsmodelljével, a Galaxy Note 20 Ultrával vetik össze. Ahogyan lenni szokott, több alkalmazást futtatnak le egy robotkar segítségével az első körben, majd a másodikban újra megnyitják őket hogy megnézzék, melyiknek kerül kevesebb időbe betöltenie az adott appokat.

maxresdefault

Bővebben itt.

Egy új trendet állíthat fel az iPhone 12 Minivel az Apple

Az Apple idén ősszel összesen négy telefont mutatott be, ami példátlan volt az eddigi pályafutásuk alatt. Ameddig tavaly az olcsónak számító iPhone 11 mellett két Pro modellt is lelepleztek, addig idén az úgynevezett alapmodellnek is megvillantották a kisebb, úgynevezett Mini verzióját, amire mondhatjuk, hogy immáron több felhasználó várt évek óta.

iphone_12

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején megtudhattuk, hogy iszonyatos pénteket kap az Apple a Google-től a keresőmotorja miatt, ami után kiderült, hogy újabb fórummal segíti a fejlesztőket az ARM-re való átállást a kaliforniai vállalat. Úgy tűnik, hogy az Apple után a Samsung lesz, ki elhagyja telefonjai mellől a töltőadaptereket, illetve a hét végéhez közeledve az almások kiadták a legújabb szoftvereket.

Ezek voltak a 2020-as év negyvenötödik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!