Immáron egymilliárd aktív iPhone van napi használatban

HusztiD 2020.11.04. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 124

iphone-12-vs-iphone-12-pro

Az Apple legutóbb 4 évvel ezelőtt tette közzé, hogy sikeresen eladták az egymilliárdodik iPhone-t, s azóta is az a kérdés, hogy mikor jutnak el a következő szintre. Az Above Avalon elemzője, Neil Cybart úgy hiszi számításai alapján, hogy az almások immáron az előző hónapban megugrották a következő lépcsőfokot.

Az Apple eddig semmilyen hasonló dolgot nem jelentett be, így esélyes, hogy téved a szakember, de az sem kizárt, hogy az almások sem akarják egyelőre nagy dobra verni a hírt. A vállalat még előző évben osztotta meg, hogy 900 millió aktív iPhone van a világon, vagyis ekkor ennyi almás telefont használtak az emberek. A szakértő szerint most egy évvel később, 2020. szeptemberében léphette át a vállalat az egymilliárdos álomhatárt.

Neil szerint jelenleg erős kereslet mutatkozik az új iPhone modellekre, de szerinte messze még a csúcs, s újabb rekordokat állíthatnak fel az új szériával az almások. Ezzel pedig nem csak a további eladásokat növelik a kaliforniaiak, hanem egyre több aktív iPhone lesz használatban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!