Egy új trendet állíthat fel az iPhone 12 Minivel az Apple

HusztiD 2020.11.02. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 10 918

iphone_12

Az Apple idén ősszel összesen négy telefont mutatott be, ami példátlan volt az eddigi pályafutásuk alatt. Ameddig tavaly az olcsónak számító iPhone 11 mellett két Pro modellt is lelepleztek, addig idén az úgynevezett alapmodellnek is megvillantották a kisebb, úgynevezett Mini verzióját, amire mondhatjuk, hogy immáron több felhasználó várt évek óta.

A Kantar elemzői szerint a következő hónapok okostelefon vásárlóinak 12 százaléka dönthet majd az Apple 5,4 colos telefonja mellett. És miért? Mert az Apple egy kisebb formatervben kínálja ugyanazt a sebességet, mint a többi iPhone 12 modell, ugyanazokkal a kamerákkal, ami mellett 5G konnektivitást kap a telefon, amit a legújabb formatervben kapnak meg. Hiába adták ki idén az új iPhone SE-t, aminek kedvező az árfekvése, a szakemberek szerint ez lesz az igazi bestseller.

Mi több, nem csak, hogy alaposan megpörgeti az almások eladásait az iPhone 12 Mini, hanem a piac is lemásolhatja az Apple lépését, vagyis azt, hogy az adott csúcsmodellekből mostantól egy minit is piacra dobhatnak az ismertebb gyártók. Nem is lenne mindez elképzelhetetlen, hiszen az elmúlt évek folyamán többször igyekeztek a riválisok lemásolni a kaliforniaiak adott stratégiáját több-kevesebb sikerrel.

Térjünk vissza pár hónap, esetleg egy év múlva, s akkor úgyis látni fogjuk, hogy miképp produkált az Apple legkisebb telefonja.

Ti szerintetek milyen lesz az iPhone 12 Mini fogadtatása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Peti - 2020.11.02. 20:15

    Tuti, hogy nagyon fogják vinni. Szerintem többet fognak eladni belöle mint a sima 12 ből.

  2. G - 2020.11.04. 11:51

    Kb. “SE Pro” is lehetne. A népszerűsége felől semmi kétség, noha akksiban igen gyenge és bosszantó lesz, pláne fáj’dzsííí alatt. De biztos lesz majd rá (MagSafe) Smart Battery Case és hasonlók.

Szólj hozzá Te is!