Megérkeztek az első videók az iPhone 12-ről és az új iPad Air-ről; heteken belül esedékes az Apple következő médiaeseménye – mi történt a héten?

HusztiD 2020.10.24. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 203

Viszonylag hamar elrepült ez a hét is, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

iphone-12-colors-trio

Megérkezett az első tucat hands-on videó az iPhone 12 modelljeiről

Ahogyan véget ért az előző hét keddi Apple médiaesemény, a résztvevők úgy kaphatták meg egy héttel később az almások új telefonjait, hogy lencsevégre kapják, hogy milyenek az új modellek. Mostanra szinte minden nagyobb YouTube-er feltöltötte videóját, így mi egy csokorba szedtük számotokra a legjobbakat.

maxresdefault

Bővebben itt.

Hogyan teljesítenek az iPhone 12 és a 12 Pro kamerái az iPhone 11 Próéhoz képest?

Hivatalosan még csak péntektől lesznek kaphatóak az Apple új telefonjai, de a tegnapi napon már láthattuk az első hands-on videókat, míg most egy apróbb összehasonlítást a Mrwhosetheboss YouTube csatorna jóvoltából. Mint minden évben, ezúttal is felmerül a kérdés, hogy vajon mennyit fejlődtek az új mobilok kamerái az előző generációs társaikéhoz képest?

maxresdefault

Bővebben itt.

Alaposan megzabálja az iPhone 12 széria üzemidejét az 5G

Amikor az Apple vezetői bemutatták az iPhone 12 szériát, akkor elmondták, hogy a készülékek automatikusan váltanak majd a 4G és 5G hálózatok között. Ezt a funkciót pont azért hozták létre, hogy kevesebbet fogyasszanak a telefonok, hiszen az 5G sokkal jobban zabálja az üzemidőt.

iPhone-12

Bővebben itt.

Novemberben lesz az Apple következő médiaeseménye

Viszonylag érdekesen alakul eddig az idei év második fele az Apple részére, de ez a koronavírus járványnak köszönhető. Az utóbbi években mindig szeptemberben mutatták be mindig az aktuális iPhone modelleket, azonban a vírus miatt kicsit megcsúsztak, így októberben leplezték le azokat, míg egy hónappal megelőzően az új iPad és Apple Watch modelleket.

lcimg-b6c6708c-cc06-48ba-b9f6-221d89de854a

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött egy kisebb jó hír, mely szerint három hónappal bővítik az almások bizonyos Apple TV+ előfizetőknek a próbaidejét, majd az szintén kiderült, hogy 20-25 százalékos sebességnövekedést hozott az A14 Bionic chip. Végül láthattuk az új iPad Air-ről az első hands-on videókat, illetve kiderült, hogy mostantól az alkalmazásokra is előrendelhetünk az App Store-on belül.

Ezek voltak a 2020-as év negyvenharmadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!