Novemberben lesz az Apple következő médiaeseménye

HusztiD 2020.10.19. 15:55 Apple, Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 1 db 570

lcimg-b6c6708c-cc06-48ba-b9f6-221d89de854a

Viszonylag érdekesen alakul eddig az idei év második fele az Apple részére, de ez a koronavírus járványnak köszönhető. Az utóbbi években mindig szeptemberben mutatták be mindig az aktuális iPhone modelleket, azonban a vírus miatt kicsit megcsúsztak, így októberben leplezték le azokat, míg egy hónappal megelőzően az új iPad és Apple Watch modelleket.

Úgy tűnik, hogy nem ez volt az utolsó médiaeseménye az idei évre az Apple-nek, ugyanis a Bloomberg arról számolt be, hogy még novemberben lesz egy következő etap. Ha minden igaz, akkor az almások november 10-én értesítik a publikumot arról, hogy egy héttel később, azaz 17-én lesz a következő médiaeseményük.

A WWDC ’20 konferencia óta tudjuk, hogy a következő két évben ARM-re cseréli a kaliforniai vállalat az Intel processzorait, így a jelenlegi információk alapján az Apple pont erre fekteti a hangsúlyt, s bemutatja az első ARM bázisú Mac modelljeit.

Konkrétabb információkat egyelőre nem tudni, de kezeljük pletykaszinten az alábbi információkat. Ha tippelni kellene, akkor az almások gyorsan, egy egyórás event-ben mutatják be az új MacBook modelleket, hogy milyen extra üzemidőt és teljesítménynövekedést hoznak ki annak köszönhetően, hogy lecserélik az Intel processzorait.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sinka Lajos - 2020.10.19. 20:02

    Egy, csak egy legény van talpon a vidéken,
    Meddig a szem ellát puszta földön, égen;

Szólj hozzá Te is!