Indul az iPhone 12 tömeggyártása; átlépte a kétbillió dolláros álomhatárt az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.08.22. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 146

Viszonylag rövid volt az elmúlt hetünk, azonban így is számos érdekes történés volt, melyek legjavát összeszedtük, hogy ne maradjatok le semmiről.

services-bundle-apple

Történelmi mérföldkő: az Apple az első kétbillió dolláros vállalat!

Csak úgy zajlanak az események az Apple háza táján az elmúlt napok folyamán, hiszen újabb csúcsot döntöttek az almások. Ha visszaemlékszünk, akkor szinte pontosan két évvel ezelőtt lépte át az Apple elsőnek az egybillió dolláros mérföldkövet, majd hónapokkal később mélyrepülésbe kezdett a vállalat, ahonnan ismételten messze volt az egybilliós álomérték.

apple_store_oxmoor_steeber

Bővebben itt.

Úgy szembeszállt az Epic Games az Apple és a Google párosával, mint még soha senki

Nagyon érdekes dolgok történtek az elmúlt napok folyamán, hiszen mondhatni, hogy három óriás egymás nyakának esett. Pontosabban úgy fogalmaznánk, hogy szándékosan szabálytalankodott az Epic Games, hogy aztán jól beperelje az Apple és a Google párosát.

screen-shot-2018-03-15-at-5-23-15-pm1

Bővebben itt.

Visszavágott az Apple: alaposan odapörkölt az Epic Games-nek

Nagyon felpörögtek az események így augusztus közepére, hiszen pont tegnap számoltunk be arról, hogy az Epic Games szembeszállt az Apple és a Google duójával. Nem kellett sokat várni a válaszra, ugyanis az almások frappánsan visszavágtak a játékfejlesztőnek, amivel ők húzhatják a rövidebbet.

Fortnite-Battle-Royale-jetpack

Bővebben itt.

Több, mint ezer hamis iPhone-nal verték át Hong-Kongban az Apple-t

Nagyon ritkán olvashatunk olyan hírekről, mikor hatalmas csalással próbálják meg az Apple-t átverni. Történetünk főhőse egy közel 20 éves kínai fiatalember és anyukája, akik összesen több, mint ezer hamis iPhone-t próbáltak meg eredetire cseréltetni az AppleCare+ által.

1000-fake-iPhones-used-in-AppleCare-fraud

Bővebben itt.

További érdekességek

Mint tudjuk, Trump könnyen leszabályozhatja az Apple-t, hogy törölje az App Store-ból a WeChat szolgáltatást, azonban ennek hatására a kínai felhasználók 95 százaléka váltana az iPhone-járól, ezt követően pedig arról adtunk hírt, hogy egy LTE szabadalomsértés miatt fizet újabb dollármilliókat a kaliforniai vállalat. A napokban megindult az iPhone 12 tömeggyártása, hiszen az almások egyik partnere több ezer új munkavállalót toborzott, majd beszámoltunk, hogy milyen lehet az Apple One, vagyis az új “mindent-egyben” szolgáltatás.

Ezek voltak a 2020-as év harmincnegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!