Történelmi mérföldkő: az Apple az első kétbillió dolláros vállalat!

HusztiD 2020.08.20. 12:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 244

apple_store_oxmoor_steeber

Csak úgy zajlanak az események az Apple háza táján az elmúlt napok folyamán, hiszen újabb csúcsot döntöttek az almások. Ha visszaemlékszünk, akkor szinte pontosan két évvel ezelőtt lépte át az Apple elsőnek az egybillió dolláros mérföldkövet, majd hónapokkal később mélyrepülésbe kezdett a vállalat, ahonnan ismételten messze volt az egybilliós álomérték.

Úgy tűnik, hogy nagyon bejött az élet az almásoknak, ugyanis tegnap délután már 467,8 dollár fölé kúszott az AAPL értéke, így hivatalosan is az Apple vált az első olyan vállalattá, melynek sikerült átlépnie eme kétbillió dolláros értékhatárt. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, kicsit imbolyog az érték a nap folyamán, de egyelőre úgy néz ki, hogy tartják a 460 dollár fölötti szintet.

Korábban az elemzők azt tippelték, hogy az Apple valamikor a soron következő 2-3 év folyamán érik el ezt a szintet, de úgy tűnik, hogy tévedtek. Mi több, ha belemegyünk kicsit a számokba, akkor a kaliforniaiak olyan jól teljesítettek, hogy megduplázták értéküket az elmúlt 21 hét elteltével.

Ezek után már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy az októberi iPhone eventet követően milyen irányba mozdul el az AAPL értéke.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!