Másfél héten belül bemutatkozik az újragondolt iMac széria; több iPhone 12-t jegyzett be az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.06.13. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 226

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

maxresdefault

Egy teljesen újratervezett iMac is megmutatkozhat a WWDC ’20 konferencián

Az Apple június 22-én tartja meg az idei évi WWDC konferenciáját. A korábbi évek folyamán már megszokhattuk, hogy a vállalat vezetői ilyenkor mutatják be az ősszel érkező új főrendszereket, azonban új termékeket mostanában nem igazán lepleztek le.

imac-27-cto-hero-201903

Bővebben itt.

Hatalmas bejelentéssel készül a WWDC ’20 online konferencián az Apple

Tudjuk jól, hogy az Apple idén nem rendesen, hanem online fogja megtartani a szokásos évi fejlesztői konferenciájukat, a WWDC-t. Természetesen itt láthatjuk majd elsőnek, hogy milyen lett az iOS 14, a macOS 10.16, a watchOS , illetve a tvOS 14.

13-inch-macbook-pro

Bővebben itt.

Több iPhone 12 és egy Mac modellszámot jegyeztetett be az Apple

A júniusi fejlesztői konferencia előtt nagyon szemfülesek voltak az almás felhasználók, hiszen úgynevezett szabályozási bejegyzést szúrtak ki, melyet az Apple hajtott végre az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisában. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján nyolc új iPhone és egy Mac modellről beszélhetünk.

iphone12

Bővebben itt.

Bezöldül az iPhone 11 felhasználói felülete iOS 13.5 alatt

Meglepően érdekes hibáról számoltak be az iPhone 11 tulajok egy része Reddit-ten, miután az iOS 13.5-ös szoftverfrissítést felrakták. A visszajelzések alapján a telefon feloldását követően egy zöld tónusú felhasználói felületre váltanak a készülékek.

iPhone-11-Green-Screen

Bővebben itt.

További érdekességek

Viszonylag rövid volt a hét, azonban láthattunk egy nem hivatalos dummy iPhone 13 modellt, amin már a teljes kijelzős kialakítás és az USB C kapta a főszerepet, majd jött egy újabb hír, mely szerint kicsikét csúszni fog az iPhone 12 széria piacra dobásával az Apple. Egy újabb ígéretes startupra csapott le a kaliforniai vállalat, ami által Sirit fejleszthetik tovább, majd beszámoltunk, hogy a hét második felében újabb magaslatokat ért el az Apple.

Ezek voltak a 2020-as év huszonnegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!