llyen lesz a kamerasziget nélküli és USB C csatlakozós iPhone 13

HusztiD 2020.06.08. 12:55 iPhone, Videók 0 db 2 489

2021-iphone-prototype-notchless-screen-usb-c

A japán Mac Otakara egy eléggé érdekes videót osztott meg, amelyen elviekben az iPhone 13 egyik prototípusának az úgynevezett dummy modellje látható. Ezek a dummy telefonok lényegében olyan műanyagból öntött formák, melyek azt hivatottak megmutatni – leginkább a kiegészítőgyártók számára – hogy milyen lesz fizikálisan a telefon.

Természetesen semmi sem támasztja alá, hogy ilyen lesz a következő év őszén érkező iPhone 13, de ha ezt most félretesszük, akkor két apróságot is megfigyelhetünk. Az egyik, hogy elviekben eltűnik az előlapi kamerasziget, amivel immáron szinte teljes-kijelzős lesz a telefon kialakítása. A másik újdonság pedig, hogy az Apple USB-C-re cseréli a Lightning csatlakozót, melyről immáron több hónapja olvashatunk különböző szóbeszédeket.

Ne feledjük, hogy még az iPhone 12-t sem mutatta be az Apple, s arra is előreláthatóan csak szeptember első felében kerül sor. Egyelőre talán fölösleges azon pletykálni, hogy milyen lesz az iPhone 13, de mi azért majd kíváncsian várjuk, hogy valóban egy hasonló telefont adnak-e ki a kaliforniaiak.

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!