Egyre inkább úgy tűnik, hogy csúszni fog az iPhone 12 széria

HusztiD 2020.06.09. 12:55 iPhone, Pletykák 0 db 233

Supply-chain-backs-iPhone-12-launch-in-October

Az előző hét folyamán ugyan már beszámoltunk, hogy szeptember helyett októberben érkezhetnek az Apple csúcsmodelljei, azonban most újabb forrás erősített rá a csúszásra. A Bloomberg beszámolója alapján ezúttal a Broadcom CEO-ja mondott érdekességeket a pénzügyi konferenciájukon, hogy mi várható a közeljövőben.

Hock Tan ugyan nem nevezte meg szó szerint az Apple-t és az iPhone 12 szériát, de úgy hivatkozott a dolgokra, hogy az egyik legnagyobb Észak-amerikai gyártó meghatározó produktuma késni fog. A Broadcom Wi-Fi chipeket szállít le az Apple részére, s a CEO elárulta, hogy a szokásos szeptemberi megjelenés helyett csak az idei év utolsó negyedévében érkezik majd a termék, ezért ők náluk sem a szokásosnak megfelelően alakulnak majd a bevételek.

Ez voltaképp annyit jelent, hogy októbertől decemberig bármikor piacra dobhatja az iPhone 12 szériát az Apple. Amennyiben a korábbi értesülésekre támaszkodunk, akkor október lesz az iPhone 12 megjelenésének ideje, azonban egyelőre nem tudni, hogy a Pro modellek tovább fognak-e csúszni, vagy sem.

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!