Ugyanazt a processzort kapta a 2020-as iPad Pro, mint az elődje, csak más elnevezést használt az Apple

HusztiD 2020.04.02. 12:55 iPad 0 db 553

iPad-Pro-Magic-Keyboard-Dock

Az almások nem olyan rég dobták piacra a 2020-as iPad Prót, mely első blikkre igen szimpatikus volt, hiszen egy új processzort kapott, ami mellé a Magic Keyboard is megvásárolható lett, amely által egy laptopot csinálhatunk a tabletből. Ezt követően pedig jött az első hideg zuhany, amikor is kiderült, hogy teljesítményre szinte egy az egyben megegyezik az új táblagép a 2018-as modellel.

A TechInsights egy belsős információra hivatkozik, mely alapján az A12Z Bionic chip egy az egyben megegyezik az A12X Bionic-kal. Ugyanaz a 8 magos processzor, ugyanúgy megegyezik a CPU és GPU magok száma is, csak más elnevezést használt az Apple. Az egyelőre nem tudott, hogy miért lépte meg ezt a kaliforniai vállalat, hiszen hivatalosan nem reagált egy szóvivő sem az állításokra.

Ahogyan korábban, úgy most is azt mondjuk, hogy aki egy iPad Pro vásárlásán gondolkodik és nem fontos számára a dupla kamera és LiDAR szenzor, annak érdemesebb egy 2018-as modellre vadásznia, melyet remélhetően jóval olcsóbban szerezhet be.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!