Legrosszabb esetben 2021-re csúszik az iPhone 12

HusztiD 2020.04.02. 15:55 iPhone 0 db 644

iphone-12-pro-scaled

A Wedbush elemzőcsapata azon elmélkedett, hogy mi történhet az iPhone 12-vel a legrosszabb esetben. Legutóbb beszámoltunk, hogy amennyiben minden jól megy, akkor időben érkezik az iPhone 12, azonban az 5G-s verzióval pár hónapot várni kell majd.

A szakértők szerint, ha a legrosszabb esetet nézzük, akkor az Apple csupán valamikor jövőre adja ki a csúcsmobilját. Mi több, úgy számolnak, hogy az 5G-s telefonnal egyenesen kihagyhatja a kínai piacot is a kaliforniai vállalat, ami hatalmas bevételkiesés lenne számukra. Amennyiben pedig minden jól megy, akkor szeptemberben érkeznek az új telefonok Amerika és Európa szerte, azonban az elemzők még így is azt mondják, hogy nem lesz idén 5G képes iPhone modell Kínában, viszont helyette ott is megjelenik majd nyár folyamán az iPhone 9.

Ne feledjük, ezek csak elemzői becslések, így hogy mi lesz, az még a jövő titka. Jelenleg nagyon ködös a helyzet, de reménykedjünk abban, hogy mihamarabb véget ér a járvány.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!