Videón az iPhone XI dummy modelljei

HusztiD 2019.07.17. 15:55 iPhone, Videók 2 hozzászólás 610

Screen-Shot-2019-07-16-at-9.44.31-PM

Napjaink egyik legnagyobb tech YouTube-ere, Marques Brownlee új videóval állt elő, melyben arról mesél, hogy milyenek lehetnek az ősszel érkező új iPhone modellek. Két hónap sincs hátra a hivatalos bemutatóig, de ahogyan lenni szokott, ilyenkor elkezdenek szállingózni a hírek, illetve a legelső dummy modellek egyaránt elkészülnek, melyet ezúttal Marques mutat be, s pár szóban mesél róluk.

Mint tudjuk, a dummy iPhone modelleket leginkább egy mintadarab termékként emlegethetjük. Egyik célja, hogy az ismertebb kiegészítőgyártók az aktuális évi iPhone rajtra kellően felkészüljenek. Lényegében mondhatjuk azt, hogy ezen modellek által képesek megfelelő tokokat és egyéb kiegészítőket készíteni a gyártók, hogy a telefon megjelenése napján legyen miből szemezgetnünk. Nem utolsó sorban pedig a különböző tech YouTube-erek is nagy előszeretettel mutogatják a dummy modelleket a publikum számára.

A mostani videó egyébként sok újdonságot nem árul el a telefonokról, hiszen immáron egy jó ideje tudni véljük, hogy pont ilyenek lesznek az új iPhone-ok. Hogy pontosan mikor mutathatják be az almások a legújabb modelleket, arról pont a múltkorában tippelgettünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

 1. g - 2019.07.18. 10:16

  Ezt szeretem az Appleben évről évre új innovatív telefonokat dob piacra gyügyörű szimetrikus Designel.
  Na jó a Huawei Mate 20 pro is ezt koppintja.
  Ja nem az sokkal előbb volt. Mi a rák akkor most Kína jobb, szebb okosabb telefonokat gyárt?

  Ez forradalmi, ilyen még nem volt, Apple koppint kínait.
  Kongassuk meg a harangokat, lám eljő az apokalipszis.

 2. janika61 - 2019.07.19. 01:52

  Na ilyen kinézetü telom nem lesz bíztosan !!

Szólj hozzá Te is!