Jobban bírja az iPad Mini 5 a hajlítási tesztet, mint az új iPad Pro

HusztiD 2019.04.10. 15:55 iPad, Videók 0 db 296

D75E71EB-60A2-46F8-BF57-D5AF3F8EFEA1-780x437

Megszokhattuk, hogy egy-egy tech termék megjelenésekor Jerry azonnal lecsap, s alapos stressztesztnek teszi ki a készülékeket. Mivel nem olyan rég megjelent az ötödik generációs iPad Mini, így nem volt kérdéses, hogy Jerry ezt is jól leteszteli, s megnézi mit bír.

Igazából elmondhatjuk, hogy az új tablet ugyanúgy bírja az alapvető megpróbáltatásokat, mint az Apple többi terméke. Lehet karcolgatni, gyújtani, ezen hatásoknak ugyanannyira áll ellent, mint a többi iPhone, vagy iPad modell. Egyedül a hajlítási teszt a kérdéses mindig, mikor megjelenik egy új termék, hiszen mint tudjuk, az új mini sokkal kisebb, mint bármelyik Pro tablet, melyek iszonyatosan könnyen hajlanak.

Sokan talán azt hittük, hogy jól bírja majd a hajlítást az új Mini, de sajnos ez is meg fogja adni magát, ha igazán erősek vagyunk. Igaz, sokkal jobban bírja a megpróbáltatást, mint nagyobb testvérei, de azért érdemes vele vigyázni. A videóban egyébként Jerry megjegyzi, hogy ha a hátlapjánál fogva hajlítjuk, akkor azt sokkal könnyebb, mintha fordítva, a kijelzővel tennénk.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!