Stresszteszt: minden eddiginél jobban bírja a strapát az iPhone 12 Pro

HusztiD 2020.10.29. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 1 813

maxresdefault

Előző hét pénteken megjelent az Apple legújabb telefonja, az iPhone 12 széria, így ennek megfelelően csapott le rá Jerry, ki arról vált híressé, hogy különféle stressztesztnek veti alá az újdonsült készülékeket. Ahogyan lenni szokott, Jerry elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

Nagyjából elmondhatjuk, hogy az iPhone 12 Pro ugyanannyira strapabíró, mint amilyenek már az előző modellek voltak. A kijelzője ennek is hatos és hetes szinttől karcolódik, ami teljesen átlagos, ám igazából a hetedik szinttől kezd igazán mélyülni a karcolás. Ami a tavalyi modellekhez hasonlóan kimagaslóan teljesít, az a hátoldali üveg, ugyanis ez az eddigi legerősebb összetétel, amit jelenleg a piacon megtalálhatunk. Ergo a kulcsaink, az apró pénz és egyéb éles tárgyak sem fognak benne maradandó kárt tenni, viszont ettől függetlenül érdemes egy tokot és fóliát venni rá, mivel a zsebünkben lévő apró piszkok, vagy homokszemek képesek lehetnek látványos micro-karcokkal megajándékozni készülékünket.

A telefon antennája, kerete ezúttal szintén rozsdamentes acélból van, mint a 11 Prónál. Természetesen hiába beszélhetünk erős anyagról, ebben is kárt tehetünk, de a jó hír, hogy kicsit strapabíróbb, mint az iPhone 12-ben található alumínium. Végül pedig láthatjuk, hogy az Apple mára olyan telefonokat gyárt, amelyeket lehetetlen meghajlítani, így egy hatalmas pluszpont jár az almásoknak.

Úgy tűnik, idén az Apple hallgatott az elmúlt évek folyamán a felhasználói visszajelzésekre, így összképben egy sokkal jobb telefont dobott piacra, mint az előző években. Ti mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!