Az Apple kinyírta az AirPower-t; ilyenek lesznek az idei évi csúcs iPhone modellek – mi történt a héten?

HusztiD 2019.04.06. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 327

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

airpower-rip

Kuo: nagyobb aksikkal és bilaterális töltéssel érkeznek a 2019-es iPhone modellek

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, ki ezúttal elárulta, hogy milyen két újdonsággal érkezhetnek az idei évi csúcs iPhone modellek. Korábban a szakértő jóslatai sorra váltak be, de ennek ellenére érdemes a mostani információkkal is óvatosan bánni, ugyanis hivatalos megerősítésre nem számíthatunk.

27552-41343-iphone-xs-leaked-2-l

Bővebben itt.

Kiszivárgott az iPhone XI tervrajza?!

Megszokhattuk, hogy a kínai Weibóra folyamatosan kerülnek fel idő előtt olyan dolgok, melyeknek nem lenne szabad. Ezek egy része sokszor kacsa, de olykor pont nem azok. Nem olyan rég az alább látható tervrajzot töltötték fel, mely elviekben az szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone XI tervrajza.

2019-iphone-triple-lens-triangle-onleaks-800x400

Bővebben itt.

2020-ra új méretekkel támad az Apple, valamint minden iPhone megkapja az OLED kijelzőt

Ugyan még fél év van hátra, mire az Apple bemutatja a 2019-es iPhone line-up-ot, azonban a madarak máris az ezt követő modellekről csicseregnek. Ezúttal a Digitimes számolt be újabb információkról, hogy voltaképp mire számíthatunk.

apple-iphone-xs-max

Bővebben itt.

Egyre felkapottabb az Apple Music az Androidosok körében

Az Apple 2015 júniusában indította útjára a zenestreamingelő szolgáltatását, az Apple Music-ot, mely első körben az almások rendszerein volt elérhető. Hónapokat kellett csupán várni, s a kaliforniaiak egy nagyon érdekes lépésre szánták el magukat, ugyanis kicsivel később megérkezett az alkalmazás Androidos verziója.

og_image_family

Bővebben itt.

Egyre közelebb kerül a bányászat-mentességhez az Apple

Az Apple elsőnek két évvel ezelőtt, Lisa Jackson által, a szokásos évi környezetbeszámolói jelentésében tett egy ígéretet, hogy a jövőben bányászatmentes tevékenységet fognak folytatni, s minden készülékük 100 százalékosan újrahasznosított anyagokból fognak elkészülni. Merész volt a kijelentés, azonban most, két évvel később a témában jártas szakértők is megosztották a véleményüket.

a-mining-free-future

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a sajnálatos hír, hogy hosszas várakozások után az Apple kaszálja az AirPower-t, majd láthattunk egy ejtési teszt videót, melyben az iPhone Xs Max mérkőzött meg a Galaxy S10+-szal. Kínában csökkentették az elmúlt napok folyamán a termékek árait az almások, majd megtudhattuk, hogy öt éven belül megduplázhatja az App Store bevételeit az Apple.

iphone-xs-galaxy-s10-drop-test

A hét második felében az Apple beismerte, hogy a harmadik generációs pillangó mechanikás billentyűzetekkel is gondok vannak, valamint bemutatkozott az új AirPods alternatíva, a Powerbeats Pro. Végül, de nem utolsó sorban Németországban is életet mentett az Apple Watch 4 EKG alkalmazása, majd jött a másik jó hír, hogy csökkentette a HomePod árát az Apple.

Ezek voltak a 2019-es év tizennegyedik hetének legérdekesebb hírei. Következő héten feltehetően újabb bétákat kapunk, s ezen felül biztos lesznek újabb érdekességek egyaránt, így maradjatok velünk. Jó pihenést mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!