Kiszivárgott az iPhone XI tervrajza?!

HusztiD 2019.04.01. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 2 hozzászólás 758

2019-iphone-triple-lens-triangle-onleaks-800x400

Megszokhattuk, hogy a kínai Weibóra folyamatosan kerülnek fel idő előtt olyan dolgok, melyeknek nem lenne szabad. Ezek egy része sokszor kacsa, de olykor pont nem azok. Nem olyan rég az alább látható tervrajzot töltötték fel, mely elviekben az szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone XI tervrajza.

Amennyiben valós képet láthatunk, akkor elmondhatjuk, hogy a rajta szereplő telefon hátul három darab kamerakivágást kap, ahogyan azt a korábbi pletykák már megszellőztették. Érdekesség, hogy a lencsék háromszöges kialakításban kaphatnak helyet, s a felső sarokban pedig a LED egyaránt megtalálható. Ezen felül szintén láthatjuk a telefon hátlapján a nagyobb kivágást, mely alapján arra lehet következtetni, hogy továbbra is vezeték nélküli töltést kap az új modell.

iPhone-11-schematic-780x439

Fontos leszögezni, hogy nem lehet biztosra tudni, hogy ez valóban egy hivatalos tervrajz-e, vagy sem. Lehetséges hogy igen, de érdemes szem előtt tartani, hogy egy-egy bejelentés előtt az Apple több prototípussal kísérletezik, így ha valós is, nem kizárt, hogy egy olyan készülék tervrajzát láthatjuk, melyből végül semmi nem lesz.

Szerintetek milyen lesz az iPhone XI? Marad a három kamerás kialakítás az alább látható módon?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. László Levente - 2019.04.01. 14:21

    Igen látszik hétfő van…. pár helyesírás is becsúszott…..

  2. Bigyo - 2019.04.01. 18:46

    Na maradok az X-nél

Szólj hozzá Te is!