BREAKING! Csendben frissítette az iMac line-up-ot az Apple

HusztiD 2019.03.19. 13:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 285

imac

Az Apple legutóbb két éve frissítette az iMac felhozatalát, azonban a mai nap folyamán csendben bemutatta az új 21 colos 4K-s és a 27-es 5K-s modelljeit, melyek immáron az Intel 8. és 9. generációs processzoraival vannak felvértezve. Egyébként nem ez az első eset a héten, hogy frissíti termékeit a vállalat, ugyanis pont tegnap mutatkozott be az ötödik generációs iPad Mini és az új iPad Air.

Az Apple egy hivatalos Newsroom bejegyzés berkein belül rántotta le a leplet az új masinákról, melyek elviekben kétszer gyorsabbak, mint elődeik. Egészen pontosan a 21,5 colos modell 60 százalékkal gyorsabb, míg a 27 colos testvére 2,4x jobb teljesítményre képes, mint az előző generációs elődje. Ezen számokkal pedig az új iMac felhozatal közelebb került az iMac Pro széria teljesítményéhez.

Akár 8 magot is pörgethetsz. Ezt dolgozd fel.

Az iMac minden erőpróbát kiáll ultrahatékony négymagos és új 6, illetve 8 magos processzoraival. A 27 hüvelykes modell órajele Turbo Boost gyorsítással akár 5,0 GHz-ig emelkedhet, a 21,5 hüvelykes modellé pedig elérheti a 4,6 GHz-et. Azaz még izmosabb teljesítményt mozgósíthatsz, ha olyan komoly számításigényű appokkal terheled a processzort, mint a Logic Pro X vagy az Adobe Photoshop. Bármi is legyen a feladat, a géped szárnyalni fog.

Fontos megjegyezni, hogy a 21,5 colos modelleknél az Apple piacon hagyta a korábbi generációs, belépőszintű modellt, mely egy hetedik generációs Intel Core i5 processzorral van felszerelve. Íme az új masinák specifikációi és árai egyben:

imac21

Itt pedig a 27 colos modellek specifikációit láthatjuk az áraik mellett:

imac27

Bővebb információkért és rendelésért érdemes az Apple dedikált oldalára ellátogatni. Továbbá fontos tudni, hogy a 2019-es iMac modellekre 4-6 munkanapos szállítási határidőt vállal az Apple.

Mit szóltok az új frissítéshez? Combosra sikerült?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!