Sebességteszt: Galaxy S10+ vs iPhone Xs Max – új bajnok a láthatáron?

HusztiD 2019.03.19. 15:55 iPhone, Videók 0 db 634

maxresdefault

Most, hogy immáron megjelent a Samsung legújabb csúcsmodellje, a Galaxy S10+, a PhoneBuff csapata készített egy új összehasonlító videót, melyben az Apple legújabb csúcsmodelljével, az iPhone Xs Max-szal vetik össze. Ahogyan lenni szokott, több alkalmazást futtatnak le egy robotkar segítségével az első körben, majd a másodikban újra megnyitják őket hogy megnézzék, melyiknek kerül több időbe betöltenie az adott appokat.

Az iPhone Xs Max-ban összesen 4GB RAM-ot találhatunk meg, mely mellett az almások új, A12 Bionic processzora teszi a dolgát. Ezzel ellenben a Galaxy S10+-ban egy Snapdragon 855-ös chipet találhatunk meg, ami mellé a gyártó egyenesen 8GB memóriát pakolt. Ha csak a papírformát nézzük, akkor a dupla akkora memória miatt a Samsung az esélyesebb.

Ahogyan a videóban láthatjuk, az első kört megnyerte az iPhone Xs Max, ugyanis 1 perc 50 másodperc alatt végzett, míg ugyanezen feladatok végrehajtásához négy másodperccel kellett több a Galaxy S10+-nak. A második kör kicsivel izgalmasabb, hiszen itt jön ki, hogy valóban kevés RAM található meg az Apple telefonjában: az Xs Max vezetett egy darabig, de aztán elvérzett, így az Apple telefonja 2 perc 41 másodperc alatt zárt, amit a Samsung csúcskészüléke 16 másodperccel hamarabb fejezett be.

Egészen szép teljesítmény ez mindkét telefon részéről. Talán kijelenthetjük, hogy jelenleg elértünk oda, amikor elkezdnek piacra kerülni az iPhone Xs modellek azon vetélytársai, melyek képesek azokat valamelyest felülmúlni. Érdemes viszont megjegyezni, hogy a valós életben kisebbek, észrevehetetlenek ezen különbségek, viszont az alábbi videó remekül demonstrálja a két készülék közötti különbséget.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!