Jövőre érkezik az Apple AR szemüvege; pörögni fog a sorozatos streamszolgáltatás – mi történt a héten?

HusztiD 2019.03.16. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 126

Eltelt egy újabb, szerencsére rövid hét, mi pedig szokáshoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

ar-glasses

It’s show time – az Apple kiküldte hivatalos meghívóit a március 25-i médiaeseményre

Eddig pletyka szinten merült csak fel, de tegnap este óta hivatalos, hogy az almások március 25-én tartják meg az idei év első médiaeseményét. Az Apple hivatalosan kiküldte az egyelőre nem sokat sejtető meghívóit, melyből kiderült, hogy az eventre hétfőn kerül sor a főhadiszálláson belül, a Steve Jobs előadóteremben a megszokott, reggel 10 órai időben, mely nálunk este 6 órát jelent.

apple-event-tv

Bővebben itt.

Nagyjából 100 millió előfizetője lehet az Apple sorozatos streamszolgáltatásának

Az elmúlt napok folyamán végre kiküldte hivatalos meghívóját az Apple a március 25-i médiaeseményre. Korábban pletykaszinten köztudottá vált, hogy milyen új szolgáltatás bevezetésén mesterkednek a kaliforniaiak, s ezúttal a Wedbush elemzői számolgattak egy kicsit, hogy nagyjából mire számíthatnak az almások.

apple-tv-app-hero

Bővebben itt.

Kuo: részben az iPhone eladások rovására növekszik a Galaxy S10-re irányuló kereslet

A jól ismert Apple-elemző, Ming-Chi Kuo új számítással jelentkezett. Immáron előrendelhetőek a koreai gyártó új csúcskészülékei, a Galaxy S10-es modellek, melyekre az eredeti számításokhoz képest 30 százalékkal növekedett meg a kereslet.

samsunggalaxys10-800x740

Bővebben itt.

Teljes kijelzős kialakítást kap az új iPod Touch?

Nagyon érdekes, rejtett utalásra lehettek figyelmesek a szemfüles fejlesztők, kik a napokban megjelent iOS 12.2 negyedik bétájában kutakodtak, hiszen utalások fedezhetőek fel a még be nem jelentett, hetedik generációs iPod Touch-ra.

ipod-touch

Bővebben itt.

Ígéretes biztonsági startupot vásárolt fel az Apple

Megszokhattuk immáron, hogy az Apple folyamatosan vásárol fel kisebb startupokat, melyek tapasztalatait, technológiáit a későbbi termékeik során használhatnak fel. Az almások ezúttal a londoni székhelyű Lighthouse AI-ra csaptak le.

lightohousecamera-800x567

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében újabb állomáshoz ért az Apple és a Qualcomm pereskedése, majd beszámoltunk, hogy az Apple ismételten csökkentette Kínában az iPhone árszabásokat. Egy bejelentésnek köszönhetően megtudhattuk, hogy hamarosan biztonságosabbak lesznek a Facebook szolgáltatásai, majd kiderült, hogy piszok gyorsan tölthet vezeték nélkül a második generációs AirPods 2.

jurassic-world-2-apple-tv-image

A hét második felében jött a hír, hogy a Spotify részben rákontráz az Apple még be nem jelentett új streamszolgáltatására, majd felmerült, hogy hamarosan érkezhet az Apple AR szemüvege. Végül, de nem utolsó sorban újabb ismertebb szolgáltatókkal erősítené streamszolgáltatását az Apple, ami után megtudhattuk, mekkora nyomás nehezedett rájuk a hajtogathatós okostelefonok miatt.

Ezek voltak a 2019-es év tizenegyedik hetének legérdekesebb hírei. Maradjunk türelemmel, ugyanis már csak egy kicsivel több, mint egy hét van hátra a következő médiaeseményig, ahol az almások bemutatják a régóta várt sorozatos streamszolgáltatást, illetve ezen felül még egyéb érdekességekre is számíthatunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!