Alázza a mezőnyt az iPhone Xs; érkezik az iPad Mini 5 – mi történt a héten?

HusztiD 2018.10.27. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 385

Hírek szempontjából rövid volt a hét a hosszú hétvégének köszönhetően, de ahogyan már megszokhattátok, szokás szerint egy csokorba szedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

maxresdefault

Sebességteszt: csúnyán elvérzik a Pixel 3 XL az iPhone Xs Max mellett

Sorra érkeznek a különféle összehasonlító videók az aktuális csúcsmodellekről, hiszen elsőnek az Apple mutatta be az iPhone Xs modelljeit, amit szűk hónappal később a Google követett a Pixel 3 XL-lel. Az azóta eltelt időben számos összehasonlítást láthattunk az adott csúcskészülékekről, azonban most megérkezett az egyik legjobban várt sebességteszt, melyben az Apple és a Google titánjai méretik egymáshoz magukat.

maxresdefault (3)

Bővebben itt.

Kuo: tavasszal érkezik az iPad Mini 5, az új AirPods és az AirPower

Kevesebb, mint egy hét van hátra a következő Apple médiaeseményig, ahol a vállalat vezetői az új iPad Pro modellek mellett várhatóan az új Mac-eket is bemutatják. Ming-Chi Kuo ismét hallatott magáról, s elmondta, hogy mit várhatunk a következő hétre, illetve azt követően az Apple-től.

ipad-mini-4

Bővebben itt.

Üzemidő teszt: iPhone Xs Max, Pixel 3 XL, Galaxy Note 9, vagy Xperia XZ 3

Pont az elmúlt napok folyamán volt a PhoneBuff csapata által egy érdekes összehasonlító videó arról, hogy miképp alakul az iPhone Xs Max és a Samsung Galaxy Note 9 üzemideje egymáshoz mérve. Mint az akkori videó bebizonyította, a Dél-koreaiak csúcsmodellje került ki győztesen, hiszen alaposan felülmúlta almás riválisát.

maxresdefault

Bővebben itt.

További érdekességek

A hosszú hétvégének köszönhetően rövid volt a hét, azonban a napokban szemkápráztató iPhone Xr videókat osztott meg az Apple, majd ezt követően megérkeztek az első review és unboxing videók is az új telefonokról. A napokban az új iPad Próról is voltak pletykák, majd jött a jó hír, hogy az iOS 12.1-ben orvosolja a BeautyGate problémát az Apple. Nem volt hosszú életű az iOS 12 legelső kiadása, ugyanis az almások beszüntették a hitelesítését, s végül jött az újabb infó, hogy soha nem látott magasságokban járnak az iPhone átlagos eladási árai.

Ezek voltak a negyvenharmadik hét legérdekesebb hírei. Kicsikét rövid volt a hét, s a következő sem lesz sokkal hosszabb az újabb hosszú hétvégének köszönhetően, de ne feledjük, hogy október 30-án lesz a következő médiaesemény, mely után tartalmas összefoglalóval jelentkezünk. Tartsatok velünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!