Soha nem látott magasságokban az iPhone átlagára

HusztiD 2018.10.26. 15:55 iPhone 0 db 261

iPhone-XS-10.38.56-3

Szeptember utolsó napjaiban jelentek meg az új iPhone Xs modellek, s máris elég nagy sikert arattak, hiszen a CIRP adatai alapján alaposan feltornászták az átlagos eladási árakat. Ha a harmadik negyedéves eladásokat nézzük, akkor a 2018-as iPhone modellek 16 százalékát tették ki az összesített megoszlásnak úgy, hogy szeptemberben csak az utolsó 10 napban voltak kaphatóak – ez pedig elég szép eredmény, ha az arányokat nézzük.

Ha a tavalyi modelleket vesszük szemügyre, akkor egyértelműen a nyolcas modellek voltak a nyerőek a felhasználók körében, azonban ezen telefonok messze elmaradnak az Xs és Xs Max ezer dollár fölötti áraitól. A CIRP új adatai alapján eddig soha nem látott magasságokban jár az iPhone átlagos eladási ára, ugyanis szeptember végén 796 dollár volt az érték.  Ha mindezt a júniusi adatokhoz hasonlítjuk, akkor láthatjuk, hogy mekkorát ugrott az Apple, ugyanis akkor még csak 751 dolláron állt, míg egy évvel korábban 705 dodón.

Természetesen érdemesebb lesz később visszanézni az átlagos eladási árra, hiszen a harmadik negyedév az szeptember végéig tartott, s ekkor még csak az utolsó 10 napon voltak elérhetőek a csúcsmodellek. A következő negyedév érdekesebb lehet, hiszen a karácsonyi eladások alaposan megdobják a keresletet az új telefonok iránt, illetve az átlagos eladási árat is újabb rekord magasságokba emelik.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!