Üzemidő teszt: iPhone Xs Max, Pixel 3 XL, Galaxy Note 9, vagy Xperia XZ 3

HusztiD 2018.10.25. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 632

maxresdefault

Pont az elmúlt napok folyamán volt a PhoneBuff csapata által egy érdekes összehasonlító videó arról, hogy miképp alakul az iPhone Xs Max és a Samsung Galaxy Note 9 üzemideje egymáshoz mérve. Mint az akkori videó bebizonyította, a Dél-koreaiak csúcsmodellje került ki győztesen, hiszen alaposan felülmúlta almás riválisát.

Most, hogy a Google Pixel 3 XL telefonja is megjelent, a Mrwhosetheboss YouTube csatorna is készült egy remek videóval, ahol a szóban lévő három telefon mellett egy Sony Xperia XZ3-at is leteszteltek. A múltkori teszthez képest a különbség annyi, hogy a telefont nem egy robot, hanem ember nyomogatta, illetve különféle alkalmazásoknak vetette alá.

Ha megnézzük az arányokat, akkor a Note 9 rendelkezik a legnagyobb aksival, hiszen abban egy 4 000 mAh-es egység kapott helyet, míg a Pixel 3 XL-ben egy 3 430-as, az Xperia XZ 3-ban egy 3 300-as, s végül az iPhone Xs Max-ban egy 3 174 mAh-es akkumulátor található meg. Papírforma alapján a Samsungnak kellene tovább bírnia, s az Apple csúcskészülékének a legkevésbé.

Ha megnézzük az alábbi videót, akkor láthatjuk, hogy kicsit másabbak az eredmények, mint a legutóbbi megmérettetéskor. Leghamarabb a Sony készüléke adta fel a harcot, szűk 4 óra elteltével. Ehhez képest meglepően jól teljesítettek a többiek, ugyanis a Pixel 3 XL 5 óra 19 percen át bírta, a Note 9 6 órán át, míg az Xs Max egy negyedórát még erre is rátett.
Mit lehetne elmondani? Ahogyan láthatjuk, ahány teszt, annyi féle-fajta eredmény. Mondjuk ez nagyban függ attól is, hogy milyen programokat futtatunk, de azért elmondhatjuk a legutóbbi videós teszt alapján, hogy az almások csúcskészülékének nincs oka szégyenkeznie, hiszen annak ellenére, hogy a legkisebb kapacitással rendelkezik a készülék, ez bírja a legtovább. Nyilván az új, 7 nm-es A12-es chip teszi a dolgát, hiszen annak is köszönhető a kisebb áramfelvétel.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!