Kuo: újabb rekord negyedév elé néz az Apple

HusztiD 2018.10.17. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 80

iphonexr

Pont az elmúlt napok folyamán adott hangot számításainak a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo, ki szerint egészen jól fog fogyni az iPhone Xr. Most, hogy eltelt pár nap, a szakértő kiegészítette számításait, s úgy hiszi, hogy legutóbb kicsit alul számolta magát.

Kuo szerint az Apple a negyedik negyedévben egészen jól teljesít majd az iPhone Xr-nek köszönhetően. Ha minden jól megy, akkor csak a karácsonyi időszakban adhatnak el 36-38 millió készüléket. Az iPhone 8-ra továbbra is lesz kereslet, azonban sokak számára inkább egy iPhone Xr lesz a megfelelőbb választás, hiszen az már az Apple új formatervével rendelkezik, melyben Touch ID helyett a Face ID elérhető, ez pedig sokak számára csábítóbb lesz.

A következő év első negyedévében az okostelefonok piacán 30-40 százalékos csökkenés lesz a karácsonyi forgataghoz képest, azonban Kuo annyira hisz az iPhone Xr sikerében, hogy az Apple-t illetően szerinte csak 25-30 százalékos visszaesésről beszélhetünk, ami egészen jó aránynak minősül, ha a karácsonyi forgataghoz hasonlítunk. No és mennyit adhat el Q4-ben az Apple? A szaki számításai alapján nagyjából 78-83 millió eladott készülékre számíthatnak az almások – összehasonlításképp tavaly ilyenkor 78 millió készüléket passzoltak el.

Végül, de nem utolsó sorban, Kuo szerint 2019 folyamán 10 százalékkal nőnek az Apple eladásai. Természetesen ez sok mindentől függ, hogy hogyan alakul a piac, de egyelőre nagyon biztatóak a szakértő számításai. Mi pedig meglátjuk, hogy hogyan teljesít hosszabb távon az idei évi modelljeivel a kaliforniai vállalat.

Szerintetek ismételten bankot robbant az Apple?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!