Kuo: Kínában az iPhone Xr lesz a nyerő

HusztiD 2018.10.15. 13:55 iPhone 0 db 186

iPhone_XR_yellow-back_091220181

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, s egészen jó hírekről számolt be. Először leszögezte, hogy Kínában október első hete ünnepnap volt, de sajnálatos módon az előző évhez képest a kínai gyártók 10 százalékkal teljesítettek rosszabbul, s egyedül csak a Huawei volt az, ki növelni tudta eladásait.

Másik legfontosabb dolog már az Apple-t illeti, hiszen az elemző úgy hiszi, kisebb bankot robbant az október 26-án érkező iPhone Xr-rel a vállalat. Pontos számokat ugyan nem osztott meg, de azt elárulta, hogy az új LCD-s telefon fogja felváltani a nyolcas modelleket. Számításai alapján a kínai felhasználók erre a telefonra vártak egy ideje, hiszen ez több újdonságot hozott, mint egy évvel ezelőtt a nyolcas telefonok, illetve valamivel olcsóbb is, mint az Xs modellek.

Hogy milyen eladásokat produkál az Apple, azt csak a következő pénzügyi negyedévből tudhatjuk meg, melyet január végén, vagy február elején ejtenek meg. Addig legyünk türelemmel, ugyanis november elsején lesz a 2018 Q4-es pénzügyi konferencia, ahol pont arról számolnak be, hogy hogyan teljesítettek a júliustól szeptemberig tartó időszakban.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!