Ismételten lojálisabbak az Androidos felhasználók

HusztiD 2018.10.17. 15:55 iOS, iPhone 0 db 228

iPhone-XS-10.38.56-3

A CIRP jóvoltából készült egy új felmérés, melyben arra keresték a választ, hogy mennyire lojálisak a felhasználók. Korábban mindig elmondható volt, hogy az Apple vonzotta a droidos felhasználókat, s elsőnek idén márciusban fordult a kocka, azonban a legújabb felmérések alapján az Androidos felhasználók ismételten lojálisabbak, mint iPhone-os társaik – legalábbis ezt erősíti meg a legutóbbi, 12 hónapos felmérés.

A szakemberek szerint a felmérés kimutatta, hogy a droidosok 92 százalékos, úgynevezett lojalitási rátával rendelkeznek, míg az Apple esetében ez a mennyiség 89 százalékra növekedett a legutóbbi adatokhoz képest. A hozzáértők megjegyezték, hogy minden évben mások a megoszlások, azonban az Apple és a droidos felhasználók minden alkalommal hozzák a stabil 90 százalék körüli teljesítményt – nyilván a kisebb rendszereknél ez nem mondható el.

A mostani felmérés egyfajta kiindulási pontnak felel meg, ugyanis a CIRP adatai csak az amerikai piacot vették figyelembe. Nyilván érdekesebb statisztikát kaptunk volna, ha világszinten nézik a lojalitást, de végül így is elmondható, hogy mind a két rendszer jól teljesített. Egyedüli érdekesség, hogy ezúttal minimálisan, de az Apple elvesztette nagyobb rátáját.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!