Jó szándékkal szúrt oda az Apple-nek a Huawei az iPhone Xs rajtján?

HusztiD 2018.09.24. 11:56 Apple, iPhone 0 db 609

iphonexslaunch

Ahogyan arról beszámoltunk, előző hét pénteken, az iPhone Xs hivatalos megjelenésekor világszerte kígyóztak az emberek az Apple Store-ok előtt. Az Apple egyik riválisa, a Huawei viszont ezt egy remek alkalomnak találta, hogy kicsit segítsen a felhasználókon, illetve trollkodjon a kaliforniaiakon.

Nem ez az első eset, mikor az egyik gyártó megpróbál odaszúrni a másiknak, azonban mégis egy nagyon különös esetre figyelhettek fel a sorban állók. Az eset Szingapúrban történt, ahol a kínai gyártó emberei osztogattak egy különös ajándékot a várakozók számára. Miután megnézték a felhasználók az ajándékot, egy rövid üzenet fogadta őket: itt van egy powerbank, szükséged lesz rá. Mellékeltként pedig egy 10 ezer mAh-es külső aksit ajándékozott a sorban állóknak a Huawei.

Egyrészről ezt egy kedves gesztusnak is felfoghatjuk, hiszen a sorban állók számára extra üzemidőt biztosítottak (mármint annak, aki nem készült fel alaposan), az Apple részéről pedig kicsit gáz a szituáció, hiszen ezzel az apró esettel odadöftek nekik. Nem utolsó sorban ezzel a lépéssel próbálta meg tovább reklámozni magát a kínai gyártó, de hogy mennyi potenciális vásárlót nyertek meg vele, az nem fog kiderülni.

Az angliai helyzetről szintén érdemes szót ejteni, hiszen a sorok előtt feltűnt a Huawei egyik autója, melyben gyümölcslevet osztogattak a sorban állóknak, mely még csak nyomokban sem tartalmaz almát.

Ti mit gondoltok az esetről?

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!