A korábbinál sokkal gyorsabb vezeték nélküli töltéssel rendelkezik az iPhone Xs és Xr

HusztiD 2018.09.21. 14:55 iPhone 0 db 340

maxresdefault

Miután az Apple bemutatta az aktuális iPhone modelljeit, nem sokkal később egy hivatalos angol nyelvű sajtóközleményt is kiadott róluk. Aki elolvasta eme közleményt, s szemfüles volt, akkor az egy nagyon érdekes dolgot szűrhetett le: az új modellek gyorsabb vezeték nélküli töltéssel rendelkeznek.

Az almások elsőnek az iPhone X-ben és a nyolcas modellekben mutatták be a vezeték nélküli töltés lehetőségét még az előző év folyamán. Megjelenéskor a telefonok csupán 5W-ot tudtak felvenni, azonban az iOS 11 későbbi frissítésének köszönhetően 7,5W-ra emelkedett a mértéke. Hivatalos infókat ugyan nem osztottak meg az almások, hogy mekkora a töltés mértéke az új csúcsmodellek esetében, de feltehetően 10W-ról beszélhetünk, illetve korábban is pont erről szóltak pletykák.

A vezeték nélküli töltés nagyon jó dolog, ugyanis könnyedén tölthetőek a telefonok, illetve a Lightning csatlakozót sem koptatjuk. Az pedig, hogy egy valamivel gyorsabb eljárást mutatott be a kaliforniai vállalat, csak jó lehet, hiszen ha kicsivel is, de kevesebb időt vesz igénybe ezentúl a vezeték nélküli töltés.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!