5 perc alatt 50 százalékot tölt a Qualcomm új vezeték nélküli töltője

HusztiD 2020.08.10. 12:55 Egyéb 0 db 264

Screen_Shot_2017_09_14_at_11.51.30_AM.0

A Qualcomm az elmúlt napokban mutatta be legújabb vezeték nélküli töltési technológiáját, a Quick Charge 5-öt. Az ígéretek alapján olyan bika lett a töltő, hogy 0-ról 50 százalékra 5 perc alatt tölti fel az okostelefonokat, míg 0-ról 100 százalékra egy szűk negyedóra alatt.

Magát a töltőt úgy reklámozzák, mint amely Androidos készüléket tölt csak fel, hiszen kiemelték, hogy minden olyan telefonnal kompatibilis lesz, melyben a Snapdragon processzorai találhatóak meg. Arról egyelőre nincs hír, hogy az Apple készülékeivel miként működik majd a töltő, de mint tudjuk, az almások szabályozzák a töltést, hiszen ott 50 százalékra egy fél óra alatt tölthetjük fel az iPhone-unkat.

qc_quickcharge5_infographic_final_v2

A hivatalos információk szerint a Quick Charge 5 az idei év harmadik negyedévében fog megjelenni, azonban a termék ára egyelőre ismeretlen. Reméljük, hogy a szeptemberi iPhone eventen az Apple is bejelenti, hogy immáron képesek lehetünk a gyorsabb vezeték nélküli töltésre, ugyanis a jelenlegi technológiával eléggé lassúnak tűnhet a folyamat, ami sokakat zavar.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!