Nagyobb kijelző, nagyobb bevétel?

HusztiD 2018.09.21. 17:25 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 183

iPhone-XS-10.38.56-3

A Wall Street Journal egy nagyon érdekes teóriával állt elő, mely szerint az Apple a jövőben a nagyobb kijelzővel rendelkező telefonokra gyúr rá, hiszen hatalmas potenciál rejlik bennük. A Kantar egyik legutóbbi felmérésére támaszkodnak a szakértők, akik szerint többek között ezért sem hamarkodja el a 4 colos iPhone SE frissítését a gyártó.

A korábbi felmérések kimutatták, hogy a 6, vagy annál nagyobb colos telefonok felhasználói kétszer annyi alkalmazást használnak, mint azok, akik 5,5 colos, vagy az alatti kijelzővel rendelkező telefont nyúznak a mindennapjaik során. Mi több, a phablet kategória résztvevői 62 százalékkal több videót néznek meg, illetve sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy játszanak is rajta.

A Kantartól Jennifer Chan úgy hiszi, hogy minél nagyobb egy okostelefon, a felhasználók úgy érzik, hogy annál több mindent hozhatnak ki belőle. Ez pedig végső soron az Apple-nek fog kedvezni, ugyanis egyre több szolgáltatást vesznek igénybe az emberek, az említett játékokon és a videólejátszásokon felül, melyek kihasználják a nagyobb kijelző adta lehetőségeket.

Nem olyan régen egyébként egy másik ismertebb elemző, Katy Huberty is hangot adott számításainak, ki úgy hiszi, hogy az elkövetkezendő öt év folyamán 67 százalékkal nő az Apple-nél a szolgáltatások bevétele. Mondjuk ez nem is lesz csoda, főleg akkor, ha valóban saját streamszolgáltatást terveznek, s végre belépnek a sorozatok világába, hiszen azt már a nagyobb telefonnal rendelkező felhasználók is bátrabban igénybe vehetik.

Ti számotokra mekkora az ideális kijelzőméret? Illetve milyen tevékenységekre használjátok a telefonjaitokat a leggyakrabban?

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!