iPhone 8 alaplap hiba miatt hirdet új szervizprogramot az Apple

HusztiD 2018.09.04. 11:56 iPhone 1 db 685

iphone-upgrade-program-iphone-8

Úgy tűnik, hogy egy évvel az iPhone 8 megjelenését követően, új hiba áll fenn, amely nagyon csekély készüléket érint. A hivatalos információk szerint nagyon minimális mennyiségben, de vannak olyan iPhone 8 modellek, melyek maguktól újraindulnak, lefagynak, vagy éppen nem reagálnak semmire.

Ebből kifolyólag hirdetett szervizprogramot a kaliforniai vállalat, mely azon iPhone 8 készülékekre terjednek ki, melyeket 2017. szeptembere és 2018. októbere között vásároltak a felhasználók Kínában, Hong Kongban, Indiában, Japánba, Makaóban, Új Zélandon vagy az Egyesült Államokban. Fontos megjegyezni, hogy a program csak az ezen régiókban eladott telefonokra érvényes, illetve kizárólag a nyolcas modellekre, a Plus kiadásoknál nem jelentkezett hasonló hiba.

Amennyiben valaki érintett lehet a hibában, annak érdemes ellátogatnia az Apple honlapjára, s a szériaszám alapján rákeresnie, hogy jogosult-e a program igénybevételére. Mivel minket Magyarországon nem érint, így leginkább azon olvasóink figyelmét hívnánk fel, amennyiben valaki az említett országban él, illetve onnan hozatta be telefonját. Amennyiben valaki jogosult a cserére, az a honlapon leírt módon veheti igénybe a szolgáltatást – felkeres egy hivatalos szervizt, vagy felveszi a kapcsolatot az Apple Supporttal.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Xy - 2018.09.05. 09:06

    “nagyon minimális mennyiségben” !!!! akik az elmúlt 1 évben vásároltak iPhone 8 telefont Egyesült Államokban, Kínában stb. Ezek tényleg csak páran lehetnek…

Szólj hozzá Te is!