Jövőre is a TSMC gyártja az iPhone processzorait

HusztiD 2018.09.04. 13:55 Egyéb 0 db 94

a11bionicchip-800x595

Az EE Times egyik újabb beszámolója szerint továbbra is a tajvani TSMC marad az Apple első számú partnere, kik az iOS készülékekben található A szériás chipeket gyártják le. Mint tudjuk, a vállalat évek óta állítja elő az iPhone modellekhez a processzorokat, s mindig megfelelő minőségű egységeket szállítanak le.

Az oldal elemzői szerint 2019-ben szintén a TSMC lesz az almások exkluzív beszállítója, kik a jövőre érkező iPhone modellekhez gyártják le az A13-as chipeket. Érdemes megjegyezni, hogy az utóbbi két évben a tajvani gyártó szállította le a processzorok zömét az Apple részére, ugyanis anno, az iPhone 6s megjelenésekor az A9-es processzorokat a Samsung is gyártotta, de a két partner által leszállított chipek között szignifikáns teljesítménybeli különbségek voltak.

Elemzők végül megjegyezték, hogy ameddig a TSMC megfelelő minőségben és mennyiségben szállít le, addig továbbra is ők maradnak az Apple fő beszállítói.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!