iPhone xx – ez lehet az egyik új modell neve?

HusztiD 2018.08.23. 11:56 iPhone 0 db 471

1iphones

Nagyjából szűk három hét van hátra, hogy az Apple bemutassa a 2018-as iPhone modelljeit. Megannyi pletykát olvashattunk az idei telefonokról, azonban ahogyan egyre közelebb kerülünk a bemutatóhoz, úgy bukkan fel róluk egyre több információ.

A korábbról jól ismert informátor, Guilherme Rambo névre hallgató Twitter felhasználó tett egy nagyon érdekes felfedezést az Xcode 10 szoftverében. Az alábbi képen láthatóak a korábbi iPhone modellek megnevezései az Apple fejlesztői szoftverén belül, azonban érdekességként ott van egy iPhone xx készülék egyaránt. Rambo szerint azonban ez az új belépőszintű telefon lehet, mely az iPhone 7-et hivatott felváltani, hiszen mint kiderült, a szóban lévő modellben egy A10-es processzor lesz megtalálható.

DlKuy1zX4AIGksU-e1534953362215

Mi azt mondanánk, hogy egyelőre nem érdemes készpénznek venni az alábbi infót, ugyanis biztosra vehetjük, hogy csak kódnévként hivatkozik rá az Apple. A jó hír viszont az, hogy immáron nem kell sokat várnunk, így ha minden jól megy, akkor legkésőbb szeptember 12-én úgyis kiderül, hogy miként nevezi el aktuális iPhone modelljeit az Apple.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!