AAPL: lépésekre az egybilliótól

HusztiD 2018.08.02. 09:55 Apple, Egyéb 0 db 132

tim-cook

Kedd este folyamán tartotta meg 2018 Q3-as pénzügyi konferenciáját az Apple, s mint tudjuk, újabb rekordokat értek el. Mivel az almások legutóbbi mérlege pozitív irányba tolódott, így várható volt, hogy valamelyest megugranak a vállalat részvényértékei.

Legutóbb a WWDC ’18 konferenciát követően volt nagyobb ugrás, amikor is az AAPL kicsivel több, mint 193 dollárt ért. A hét folyamán megejtett konferenciát követően viszont azonnal megugrott a vállalat részvényértéke, hiszen tegnap délutáni/esti órákban 201,76 dollárra kúszott fel a részvény, amivel az Apple értéke kicsivel több, mint 988 milliárd dollárt ért az adott momentumban.

Mondhatjuk, hogy köpésre a csúcs, s ha továbbra is sikerül ilyen ütemben haladniuk az almásoknak, akkor azt biztosra vehetjük, hogy a szeptemberi iPhone event után akár a bűvös, egybilliós határt is átléphetik. Ha minden jól megy, akkor nem sok fog hiányozni, hogy mindez behozzák. Korábbi elemzői számítások alapján az Apple egyébként következő év elején lépheti át eme bűvös határt, de a mostani adatokból kiindulva az sem kizárt, hogy egy bő hónap múlva érik el a mérföldkövet.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!