Rekord értékre kúszott fel az AAPL értéke a WWDC ’18 után

HusztiD 2018.06.05. 11:56 Apple 0 db 169

wwdc-tim-cook

Tegnap este folyamán mutatta be legújabb rendszereit az Apple, s egyelőre úgy tűnik, hogy felszöktek a részvényértékek. Minden fontos bejelentéskor várható, hogy egy vállalat részvényének az értéke negatív, vagy pozitív irányba tolódik, függvén attól, hogy milyen újdonságokat mutatnak be, illetve mekkora a lelkesedés fogadja azokat.

Az utóbbi  hónapokban nem egyszer merült fel a téma, mely szerint az Apple lesz az első olyan vállalat, melynek piaci értéke eléri az egybillió dollárt. Nos, tegnap este közelebb került a csúcshoz az Apple, ugyanis a WWDC ’18 konferenciát követően 193,32 dollárra csúszott fel az AAPL értéke, amivel immáron 950 milliárd dollárt ér a kaliforniai vállalat.

Természetesen messze még a csúcs, de ha így haladnak, akkor a szeptemberi iPhone eventen újabb rekordot állíthatnak be, s még közelebb kerülhetnek az egybillióhoz. Szakemberek szerint már nincs messze, hogy az almások elérjék eme mérföldkövet, ugyanis a legtöbben úgy saccolják, hogy mindez jövőre következhet be.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!