Ezúttal az iPhone 8 utasította maga mögé az iPhone X-et

HusztiD 2018.07.11. 13:55 iPhone 0 db 305

landscape-1505243398-new-iphone-8-promo

Az iPhone X tavaly novemberi megjelenését követően tudhattuk meg, hogy megvan az új bestseller okostelefon, majd a Samsung Galaxy S9 modelljeinek megjelenését követően kis ideig ugyan, de ők dicsekedhettek eme megjelöléssel. Jelenleg 2 hónap van hátra az új csúcsmodellek bemutatásáig, de úgy tűnik, hogy ezúttal az iPhone 8 modellek a menőek a felhasználók körében.

A Counterpoint legújabb felmérése alapján az iPhone 8 volt május folyamán a legnépszerűbb okostelefon világszerte, hiszen az összesített eladások 2,4 százalékát tette ki eme modell egymaga. Nem sokkal maradt le az első helyezésről az iPhone X, ugyanis a 2,3 százalékkal végezte a második helyen, majd harmadikon a Samsung Galaxy S9.

Érdemes megjegyezni, hogy az előző hónapok folyamán sem szerepeltek rosszul az iPhone 8 eladásai, azonban eddig az iPhone X lopta el előlük a rivaldafényt. Úgy tűnik, hogy az új modellek bejelentése előtt kissé visszaesőben vannak a csúcsmodell eladásai, s a felhasználók inkább egy iPhone 8-ra ruháznak be,

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!