Ősztől megszünteti az iPhone X és az iPhone SE gyártását az Apple

HusztiD 2018.07.11. 15:55 iPhone 1 db 836

iPhone-X-or-iPhone-10-camera

Ahogy közeledünk a szeptemberi iPhone eventhez, úgy születnek újabb spekulációk arról, hogy voltaképp mit várhatunk kedvenc vállalatunktól. Legutóbb a BlueFin Research elemzői nyilatkoztak, hogy az Apple a harmadik negyedévet követően megszünteti az iPhone X és az iPhone SE gyártását és vele együtt annak forgalmazását.

Először is, az elemzők úgy hiszik, hogy most ősszel minden eddigi nagyobb kereslet mutatkozik az új telefonok iránt, mivel az Apple-nél évek óta várat magára az úgynevezett szuperciklus. Elviekben az idei évben 91 millió új telefont gyárthatnak le, mely 2019. tavaszáig kitarthat. Mivel három új készüléket mutatnak be, így kinyírják a jelenleg piacon lévő iPhone X-et és SE-t.

A miérteket ugyan nem indokolták, azonban ha igaz lesz, akkor feltehetően azért nyírja ki az említett két telefont a vállalat, mivel belépőszintnek ott lesz a 6,1 colos LCD-s modell, míg az iPhone X utódja a következő 5,8 colos telefon lehet, ami az előzetes infók szerint 100 dollárral olcsóbb lesz, mint a tavalyi év folyamán megjelent elődje. Az iPhone X esetében a lépés egyébként azért lehet érdekes, mivel az Apple az újabb csúcsmodellek érkezésekor legalább még egy évig forgalmazza az előző évi telefonjait.

Két hónap, s minden kiderül! Ti mit gondoltok?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.07.11. 23:06

    Az X gyártását biztosan nem fogják egyből leállítani max az Se-t. Az már egy régebbi konstrukciók. Nem hinném, hogy az első igazán csúcs durva készüléket az X-et 1 év után kukáznák… Tudják, hogy fog még abból a típusból fogyni nem is kevés,ha olcsóbban fogják adni

Szólj hozzá Te is!