Hűségesebbek az Androidos felhasználók

HusztiD 2018.03.20. 09:55 iOS, iPhone 6 hozzászólás 443

galaxy-s9-iphone-x

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) jóvoltából készült egy új felmérés, melyben kimutatták, hogy az utóbbi időben sokkal lojálisabbak a droidos felhasználók az almásokhoz képest. Szám szerint az Android lojalitási rátája 91 százalékon áll, míg az iOS-nél 86 százalékról beszélhetünk.

Természetesen minél magasabb az érték, annál hűségesebbek maguk a felhasználók. Korábban mindig az Apple rendszere nyerte meg ehhez kapcsolódóan a kutatásokat, de úgy tűnik, hogy az utóbbi időben fordult a kocka, s az Android képes volt kicsit túlnőni az almásokat ezen szegmensben.

A szakértők egyébként megjegyezték, hogy a felhasználók szeretnek annál a rendszernél maradni, amit megszoktak. Igaz csak két fő mobil operációs rendszer van jelenleg, de úgy tűnik, hogy ahogyan a felhasználók kiválasztanak egyet, elkezdik megismerni, megszeretni, majd ezt követően váltani sem szeretnének. A CIRP szakijai szerint az Apple-nek és a Google-nek egyaránt be kell vezetnie olyan szolgáltatásokat, amelyek a másik platformján is elérhetőek, hogy úgymond átcsábíthassák a felhasználókat.

Nálatok mi a helyzet? Ti mennyire vagytok lojálisak akár egy brandhez, vagy egy operációs rendszerhez?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

  1. Xy - 2018.03.20. 11:17

    Az a pár százmillió ember aki nem tudja megfizetni az ios rendszerrel müködő kütyüket az mind hűségből marad a droidnál? A droidosok hűségindexét gyarapítva? Ez komoly?

  2. Xy - 2018.03.20. 11:22

    Kíváncsi lennék egy olyan világra ahol kényszerből marad valaki ios rendszer mellett mert a pénztárcája nem engedi, hogy droidos kütyüt vehessen!!!! Na ezek a kényszerből hányan gyarapítják az ios táborát?

  3. Xy - 2018.03.20. 11:24

    Ezek szerint a suzukisok hűségesebbek a ferrarisoknál! Ugye?

  4. Szekeres Zoltán - 2018.03.20. 20:13

    Ez így nem teljesen igaz . Én mielőtt iPhone -t vettem havonta cseréltem a márkákat . Sony , lg , egyébb kínai márkák . Akkor hűséges voltam ?

  5. Bigyo - 2018.03.20. 20:45

    Mondjuk rendszert rendszerrel összehasonlítani eléggé érdekes. Vizsgáljuk meg márka alapjan. Tehát az Apple indexét ismerjük hisz a cikk leírta. Mennyi lehet a droidos tábort termékeinél?

  6. Xy - 2018.03.21. 13:43

    Én nagyon hűséges Ferrari tulajdonos lennék ha meg tudnám fizetni. Még ebben az országban lennénk így pár millióan! Mégis most az olcsóbb járművekre vonatkozó hűségindexbe sorolnának.

Szólj hozzá Te is!