Egyre jobban terjed a harmadik generációs Apple Watch

HusztiD 2018.03.20. 11:56 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 235

apple-watch-series-3

Az Apple Watch Series 3 modellek előző év szeptemberében jelentek meg. Azóta a Pedometer++ alkalmazás fejlesztője, David Smith folyamatosan figyeli a applikációja által, hogy milyen készülékekre rakják fel a felhasználók az appot.

Ahogyan az alábbi diagramról kivehető, egyre nagyobb szeletet tudhat magának a harmadik generációs okosóra. A szeptember folyamán megjelent Apple Watch S3 most a napokban érte el az a pontot, amikor is megelőzte a legelső és a második generációs okosórákat. Lassan elmondható, hogy 35 százalékos rátával bír a Series 3, miközben a korábbi modellek folyamatosan csökkennek.

Érdemes megjegyezni, hogy az alább feltüntetett Series 0 a legelső Apple Watch modelleket rejti magában, melyet még 2015. folyamán dobott piacra az Apple. A Series 1 pedig a legelső verzió felturbózott változata. Lényegében ez a Series 2 órákkal karöltve jelent meg az S1, csupán itt annyi a különbség, hogy jobb processzorral rendelkezik, mint a Series 0. Lényegében ezt tartotta meg az Apple a második generációs Apple Watch modellek mellett, mint olcsóbb alternatívát.

watchseries

David egyébként megjegyezte, hogy a Series 0-ra már kínszenvedés fejleszteni, hiszen nagyon lassú. A diagramjáról látható, hogy fokozatosan csökken a felhasználók körében, azonban reméli, hogy a watchOS 5 már nem fogja támogatni a legelső órát, hiszen lassúsága miatt szerinte teljesen alkalmatlan a programok futtatására. Ezzel szemben a Series 3 nagyon jól sikerült, hiszen a sebességre nem lehet panasz, ugyanakkor egy iPhone nélkül is használható az LTE funkciójának köszönhetően.

Ti melyik Apple Watch modellel rendelkeztek?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!