Újabb mérföldkőhöz ért az Apple Music, túl a 38 millión!

HusztiD 2018.03.14. 13:55 Apple Music 1 db 172

apple-music-logo-dancing

Most nyáron lesz három éve annak, hogy az almások útjára indították az Apple Music szolgáltatást. Folyamatosan számoltunk be mi is a kaliforniaiak zenestreamingelő szolgáltatásáról, hiszen fokozatosan értek el egyre nagyobb mérföldköveket, akárcsak most.

Az SXSW fesztivál kapcsán Eddy Cue kottyantotta el magát, mely szerint immáron az Apple Music előfizetőinek száma meghaladta a 38 milliót. Tavaly szeptemberben árultak el ezelőtt utoljára számokat, akkor még csak 30 millión álltak, míg ugyanezen év júniusában 27 millión. Ha azt nézzük, akkor kilenc hónap alatt kilencmillió új felhasználóra tettek szert, így nagyjából elmondhatjuk, hogy havi szinten egymillió új előfizetőjük van.

Természetesen az Apple számai eltörpülnek a Spotify táborához képest, hiszen ők tavaly év végén 71 millió fizető előfizetővel büszkélkedhettek. Ugyan sokat kell még küzdeniük az almásoknak, de ha azt nézzük, hogy még nincs három éve, hogy útjára indították az Apple Music-ot, miközben a Spotify már több, mint 10 éve piacon van, akkor egyáltalán nem nevezhető rossznak az arányuk. Kérdés az, hogy hol fog mindez tetőzni? Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy milyen újabb mérföldkövek elé néznek a kaliforniaiak az elkövetkezendő hónapok folyamán.

Ti mire voksoltok és miért? Apple Music avagy Spotify?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Szasza - 2018.03.14. 16:18

    Mindenképp az Apple Music! Minden megvan benne amire szükségem van.

Szólj hozzá Te is!