Hivatalos: két hét múlva érkezik a HomePod

HusztiD 2018.01.24. 16:55 HomePod 0 db 320

homepod-now-available3

Az Apple eredetileg a tavaly júniusi WWDC konferencia berkein belül mutatta be elsőnek a HomePod-ot, mely a tervek szerint december folyamán jelent volna meg, de ezt megelőzően jött a hír, hogy valamelyest csúszni fog az okoshangszóró. Nos, úgy néz ki, hogy a korábbi pletykák nagyjából helytállóak voltak, hiszen két hét múlva hivatalosan kapható lesz a hangszóró.

Az Apple bejelentette, hogy hivatalosan február 9-től, péntektől lesz megvásárolható az első körös országokban a HomePod, ahová egyelőre csak az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Ausztráliát sorolhatjuk. A hivatalos információk szerint tavasz folyamán Németországban és Franciaországban egyaránt elérhető lesz. Sajnos több országról, köztük Magyarországról sincsenek pontos infók, hogy nagyjából mikor dobhatják piacra. Nem kizárt, hogy nekünk akár nyárig kell várnunk, mire hivatalosan elérhető lesz.

A HomePod egyébként 349 dollárba fog kerülni. Pontos magyar árról még nyilvánvalóan nem tudni, de vélhetően valamivel több, mint 100 ezer forint fölött lesz a magyar árszabása, mire rájön az áfa.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!