Az iPhone 6 Plus tulajainak áprilisig kell várniuk az új akkumulátoraikra

HusztiD 2018.01.15. 17:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 241

iphone7battery

Tagadhatatlanul nagy balhét csapott előző év végén bejelentésével az Apple, melyből kiderült, hogy miért lassulnak évek teltével az iPhone modellek. Megtudhattuk, hogy mindenért az iOS készülékekben lévő akkumulátorok a felelősek, hiszen ahogy csökken a kapacitásuk, a rendszer annak megfelelően szabályozza a processzor órajelét, hogy a lehető legtöbb üzemidőt hozhassuk ki belőle, valamint hogy véletlenül se kapcsoljon ki a telefon.

Ekkor ugyan kiderült, hogy az Apple az idei év folyamán kedvezményes áron, 29 dollárért cseréli a szóban forgó készülékek akkumulátorait. Nyilván nagy volt az érdeklődés, aminek kapcsán még az elemzők is elmondták, hogy emiatt fognak kevesebb telefont eladni az almások, mivel sokan inkább egy aksit fognak cserélni a új telefon vásárlása helyett.

A MacRumors csapata pedig egy érdekes belső tájékoztatóhoz jutott hozzá, melyből sajnos az derült ki, hogy az iPhone 6 Plus tulajai járnak a legrosszabbul. A belsős infókból megtudhattuk, hogy ezen felhasználóknak március végéig, április elejéig kell várniuk, ugyanis az Apple majdhogynem teljesen kifogyott az akkumulátorokból. Az iPhone 6 tulajainál kicsit fényesebb a helyzet, ugyanis nekik körülbelül 2 hetet kell várniuk.

Aki pedig egy iPhone 6s, 6s Plus, SE, 7 vagy 7 Plus modellel rendelkezik, ott nem lehet baj, ugyanis az információk alapján ezen telefonok akkumulátoraiból kellő mennyiségű van készleten. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hiszen a tájékoztató is külön felhívja a figyelmet, hogy bizonyos régiókban eltérő határidők lehetnek. Ez akár azt is jelentheti, hogy mondjuk nálunk március vége helyett csak április közepén érkezhetnek a 6 Plus akkumulátorai.

Ki az, ki közületek cseréltetni fogja az aksit?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!