December 23 és 27 között fejlesztők számára szünetel az App Store

HusztiD 2017.11.30. 15:55 App Store, Apple, iOS 0 db 153

app-store

Ahogyan azt a fejlesztők megszokhatták, az Apple idén is értesítette őket a karácsonyi időszak előtt, ugyanis december végén egy szűk hét erejéig szüneteltetik az App Store bizonyos szolgáltatásait. Egészen pontosan december 23-tól 27-ig lesz leállítva részükre az App Store, ami az átlagfelhasználókat ugyan nem fogja érinteni, de a programozókat igen.

Az elmúlt napok folyamán a fejlesztői oldalon az almások értesítették a fejlesztőket, hogy mielőtt szünetelni mennének, előtte adják be az új, illetve frissítésre szánt alkalmazásaikat, máskülönben azok nem fognak megjelenni az adott intervallumban. Tudni érdemes, hogy egy-egy megjelenés vagy frissítés előtt az Apple-nek kell engedélyeznie az appokat, így azon fejlesztő, aki a karácsonyi ünnepek előtt szeretné frissítését vagy megjelenését elérhetővé tenni a virtuális áruházban, annak előtte kell mindezt végrehajtania.

A szolgáltatások szüneteltetése egyébként nem érinti a felhasználókat, hiszen a szünet alatt ugyanúgy gondtalanul frissíthetnek, illetve tölthetnek le alkalmazásokat, zenéket, vagy egyéb dolgokat az Apple-től. Korábbi években egyébként ezzel együtt állt az iTunes Connect szolgáltatás egyaránt, viszont az almások ígérete szerint idén erre nem kell számítani.

Lassan pedig mi is készülődhetünk, ugyanis december folyamán jobbnál jobb leárazásokat várhatunk az App Store-ban, melyről természetesen napi szinten beszámolunk.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!