Két év múlva érkezhet az Apple első AR képes okosszemüvege

HusztiD 2017.11.23. 15:55 Egyéb, Pletykák 0 db 258

stuff_web_apple_smartglasses_news_teaser

A Nikkei legújabb beszámolója szerint az Apple két év múlva mutathatja be legelső okosszemüvegét, melynek a kiterjesztett valóságbeli funkciója lesz az egyik legnagyobb erőssége. Az ázsiai oldal informátorai ezúttal egy meg nem nevezett, de top Apple partnerre hivatkoznak, akik hamarosan elkezdik legyártani az első prototípusokat.

Az aktuális infók konkrétan nem nevezték meg az okosszemüveget, de úgy hivatkoztak a készülékre, mint egy nagyon fontos AR képes készülékre. Természetesen egyből megindultak a találgatások, s egyre valószínűbb, hogy ez lesz az almások következő nagy dobása. Ne feledjük, az Apple még csak most kezdi bontogatni szárnyait az ARKit által, mire pedig megjelenik az első okosszemüveg, addigra már több tapasztalattal fognak rendelkezni.

Bővebb információkat egyelőre nem tudni a készülékről. Ha minden igaz, akkor két év múlva mutatja be a kaliforniai vállalat, de hogy pontosan mennyit kérnek érte, arról egyelőre pletykaszinten sem esett szó.

Szerintetek valóban szükség van egy AR képes okosszemüvegre?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!