Még meg sem jelent az iPhone X, de a szakértőket már a jövő évi TrueDepth kamerarendszer érdekli

HusztiD 2017.11.01. 12:40 iPhone 2 hozzászólás 253

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Már csak két nap van az iPhone X hivatalos megjelenéséig, azonban a KGI jól ismert elemzőjét, Ming-Chi Kuót a következő évi modellek érdeklik. A szakember korábban is kifejtette véleményét, mely alapján akkor elmondta, hogy jövőre a Touch ID-t végleg elhanyagolja az Apple.

A szakértő legújabb latolgatásai alapján az Apple jövőre ugyanezt a TrueDepth kamerarendszert hagyja a 2018-as modelljeiben. Nagyobb mértékű újításra senki se számítson, hiszen pont ezt fogjuk megkapni, mint amit most az iPhone X-ben bemutat az Apple. Viszont ha igazak lesznek a jóslatai, akkor a következő évre nem lesz hiány a telefonból, hiszen az Apple parterei számára egyre gördülékenyebben fognak menni a gyártási folyamatok, így nem kell az előlapi kamerarendszer miatt csúsztatni a megjelenésén.

Természetesen még bő 10 hónap van a következő évi modellek bemutatójáig, valamint napok választanak el minket az aktuális csúcsmodell megjelenésétől, így mi egyelőre azt mondjuk, hogy koncentráljunk a jelenre. Reméljük, hogy minden előrendelő a lehető leghamarabb hozzájut az előrendelt telefonjához.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Patrik - 2017.11.01. 22:44

    És vajon a jövő évi modelleknek is 1000 dollár lesz a belépő ára, vagy megyünk feljebb az 1200 dolláros árcédulára. Mert hogy a mostanitól olcsóbb nem lesz, azzal gondolom mindenki tisztában van.

  2. nincsnév - 2017.11.02. 15:18

    Ja egy évre.Vicc az egész.

Szólj hozzá Te is!