Mégis lesznek készletről elérhető iPhone X modellek az Apple-től?

HusztiD 2017.10.25. 13:55 Apple, iPhone 0 db 365

Screen-Shot-15-800x426

Az Apple nem olyan régen bejelentette, hogy az iPhone X megjelenésekor nem csak online lesz elérhető az új csúcsmodell, hanem a boltokból úgyszintén beszerezhetnek egyet a vásárlók. Egészen érdekes bejelentés ez, amire talán nem sokan számítottunk volna, ugyanis az utóbbi hetekben csak arról olvashattunk, hogy mennyit csúszik az almások új készüléke.

Sajnos pontos számokat ezúttal sem tudunk, hogy hány darab iPhone X-szel állhat elő a kaliforniai vállalat a jövő heti rajtra, de az Apple arra bátorítja a felhasználókat, hogy nyugodtan menjenek be egy Apple Store-ba, hiszen azokban is elérhető lesz az első naptól kezdve. Többek között azért érdekes a jelenlegi hír, mivel a legutóbbi számítások szerint 2-3 millió darabbal állhatnak elő, amit jóformán percek alatt elkapkodnak majd az előrendelők. Ettől függetlenül úgy látszik, hogy az almások tesznek félre egy keveset, hogy a boltjaikban egyaránt elérhetőek legyenek.

Nyilván nagyon limitált készlettel állnak elő, ezért arra külön felhívták a figyelmet, hogy nem árt időben beállni a sorba annak, aki nem kívánja előrendelni, hanem besétálva szeretné kihozni a boltból. Az iPhone X jövő hét pénteken jelenik meg, s a hivatalos információk szerint első körben 55 országban lesz elérhető, melyek között mi magyarok is ott vagyunk.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!