Csupán 2-3 millió darab iPhone X lesz elérhető a jövő heti megjelenésekor

HusztiD 2017.10.23. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 458

iphone_x_gallery1_2017

A szeptemberi bejelentés óta elég sok pletykát olvashattunk a jövő hét folyamán megjelenő iPhone X-ről. Kezdetekben Ming-Chi Kuo azt saccolta, hogy nagyjából 10-12 millió telefonnal áll rajtnak az Apple, azonban a legújabb számításai alapján csupán 2-3 millió lesz a tényleges darabszám.

Mint tudjuk, gyártási nehézségekkel küzd a kaliforniai vállalat, ami miatt a tervezett számoktól jóval elmaradnak. Kuo információi szerint az Apple partnereinek továbbra is gondot okoz az új előlapi TrueDepth kamerarendszer, mellette az antenna áramköri chip, valamint a hátoldalon lévő, széles látószögű szenzor legyártása egyaránt.

Ezen felül a szaki úgy hiszi, hogy november folyamán már jobban megindulhat a tömeggyártás, hiszen ha minden jól megy, akkor elhárulnak a nehézségek. Ebből kifolyólag Kuo szerint az idei év harmadik negyedévében összesen 25-30 millió iPhone X-et szállíthat le az Apple – persze ezt abban az esetben, ha minden gördülékenyen halad és nem ütköznek újabb problémákba.

Ne feledjétek, e hét péntekétől indulnak meg a tényleges előrendelések, míg megjelenés november 3-án lesz. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mekkora igény mutatkozik az új csúcsmodellre, de az biztos, hogy egy jó pár héten át még hiánycikk lesz a telefon, így az előrendelés folyamán érdemes lesz ezzel számolni.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!