Egyelőre nagy népszerűségnek örvendenek az ARKitet támogató játékok

HusztiD 2017.10.19. 11:56 iOS, iPhone 0 db 253

apple-iphone-x-2017-arkit_1

Nem titok, hogy az Apple vezetői egyre nagyobb teret adnak a kiterjesztett valóságnak, hiszen az iOS 11-ben bemutatkozott ARKit egy teljesen új szintre emeli a felhasználói élményeket. Ugyan még csak pár hete jelent meg a legújabb mobil operáiós rendszer, de a Sensor Tower már elkészült legújabb felmérésével, melyben arra keresték a választ, hogy milyen ARKit támogatottságú appokat használnak leginkább az emberek.

Természetesen nem okoz meglepetést, ha azt mondjuk, hogy a felhasználókat leginkább a játékok vonzzák. A jelenleg App Store-ból letöltött ARKit támogatottságú alkalmazások közül 35 százalékos szeletet tudhat magának a játék szekció, amelyet a segédprogramok követnek 19 százalékos megoszlással. A különféle szórakoztató appok 11 százalékos népszerűségre tettek szert, míg az oktató alkalmazások 7-re, valamint a fotó és videó appok 6 százalékra. A top 10 ingyenes programok közül pedig egyöntetűen a játékok szekciója jött be a felhasználók számára.

toparkitappsworldwide-800x506

Mivel még nem olyan rég jelent meg az iOS 11, így várható, hogy a fejlesztők egyre több olyan alkalmazást dobnak piacra, melyek támogatni fogják az ARKit-et. Ebből kifolyólag lesznek egyre jobb és jobb alkalmazások, így érdemes lesz hónapok múlva is megnézni az erre irányuló felméréseket.

Ti próbáltatok már AR appokat? Melyik volt a kedvencetek?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!