Bemutatkozott az új MacBook Pro rivális, a Surface Book 2

HusztiD 2017.10.19. 13:55 Egyéb 1 db 374

surface-book-2-duo-800x369

A Microsoft bemutatta az új, második generációs a Surface Book notiját, egy felső-kategóriás notebook-tablet hibridet. Az új masina az Intel új, nyolcadik generációs Core processzoraival van felszerelve, ami mellé akár egy Nvidia GeForce GTX 1060, valamint 16 GB RAM választható opcionálisan.

A redmondi vállalat ígéretei szerint az új Surface Book 2 ütős specifikációi által legalább ötször erősebb, mint az első generációs elődje, valamint állításuk szerint még egy MacBook Prónál is kétszer gyorsabb – azt azonban nem firtatták, hogy pontosan milyen specifikációval szerelt modelljük, de feltehetően a csúcsmodellről van szó. Az új noti egyik újdonsága, hogy a Microsoft képes volt 70 százalékkal megnövelni az üzemidejét. Összehasonlításképp egy MacBook Pro csupán 10 órát garantál, míg a Microsoft 17-et ígér egyetlen feltöltéssel.

A második generációs hibrid 13,5 és 15 colos kijelzőmérettel választható, ami természetesen lecsatolható a billentyűzetről, hiszen teljes értékű tabletként egyaránt használható. A Surface Book 2-ben egyébként kettő darab USB 3.1, egy USB C, egy SD kártya foglalat és egy 3,5 colos jack csatlakozó található meg. A Surface Book 2 ára 1 499 ollártól indul, amiért egy alap Core i5 processzorral, egy Intel HD 620-szal, 8 GB RAM.mal és 256 GB SSD-vel szerelt masinát kapunk. A felső-kategóriás gép már ennél többe fáj, hiszen azt 2 499 dollártól lehet beszerezni.

A Surface Book 2-re november 9-én indulnak meg az előrendelések a Microsoft weblapján, a tényleges megjelenés pedig november 16-a lesz.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2017.10.19. 17:43

    Minek ez a hardware verseny, amikor minden software csiszolatlan gyémánt. Amikor már jól mûködik, cserèlik. Mindenki marad a megszokottnál, a cégeket meg rákényszerítik a cserére, de kevès embert lehet elsodorni ezekkel az infomorzsákkal.

Szólj hozzá Te is!